Εργαστήρι Νυφικών Στέλλα Χαιρέτη

Καλώς  ήλθατε στο εργαστήρι νυφικών της Στέλλας Χαιρέτη.

Γνωστή για την κατασκευή νυφικών που συνδυάζουν το vintage στυλ με σύγχρονα στοιχεία και με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, η σχεδιάστρια δημιουργεί με μεράκι ευκολοφόρετα και κομψά νυφικά, στο εργαστήρι νυφικών που διατηρεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η φιλοσοφία της είναι ότι κάθε νύφη είναι μοναδική. Με βάση αυτήν την φιλοσοφία σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία και κυρίως την αγάπη για την τέχνη της, η Στέλλα σχεδιάζει και δημιουργεί χειροποίητα νυφικά, προσαρμοσμένα απόλυτα σε κάθε νύφη ξεχωριστά.

Χρησιμοποιώντας προσεκτικά πολυτελή υφάσματα υψηλής ποιότητας και αντλώντας από την πολυετή εμπειρία της και τη συνεχή ενημέρωση στον χώρο της νυφικής μόδας, η Στέλλα Χαιρέτη βάζει την ψυχή της δημιουργώντας νυφικά φορέματα υψηλής ραπτικής, τόσο υπέροχα όσο και οι νύφες της.

Προσφέροντας απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες από την αρχή έως το τέλος, είναι μαζί σας σε κάθε βήμα της διαδικασίας με τελικό προορισμό το νυφικό των ονείρων σας.

Το πάθος της για την υψηλή ραπτική λάμπει τόσο στο αποτέλεσμα όσο και στην δημιουργική διαδικασία. Η συμβουλευτική και ευέλικτη προσέγγισή της είναι ένα ακόμη στοιχείο για το οποίο είναι περήφανη. 

Η διαδικασία είναι διασκέδαση. Φιλική και ευγενική η ίδια ως άνθρωπος, φροντίζει να καταλάβει πάνω απ’ όλα το όραμά σας για το τι σημαίνει για εσάς το τέλειο νυφικό. Με αφετηρία τις δικές σας ιδέες και σε συνδυασμό με τη δική της φροντίδα δουλεύετε μαζί, βήμα-βήμα, μέχρι το άψογο, τελικό αποτέλεσμα.

Εάν αυτό που ψάχνετε είναι ένα νυφικό σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς και φτιαγμένο στο χέρι χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υφάσματα, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το ταλέντο της Στέλλας Χαιρέτη.

Στέλλα Χαιρέτη

Βιογραφικό

Απόφοιτος Σχολής Βελουδάκη(σχεδιαστών μόδας) Αθήνα 1992

Διδακτική εμπειρία

  • Δημόσια ΙΕΚ Ηρακλείου τμήμα Ενδυματολόγων
  • ΟΑΕΔ Ηρακλείου τμήμα Ενδυματολόγων

1ο βραβείο θεατρικών κουστουμιών 2000
(Παγκρήτιοι θεατρικοί αγώνες)